Etusivu   Me   Kuulumiset   Koirat   Kissat   Kuvia   Pentulaatikko   Linkit   Ota yhteyttä   VieraskirjaKUULUMISET


9.12.2012
Helmin nuorempi tytär Nessa (om. Mirva Tahvanainen, Helsinki) on loistanut näyttelyissä koko vuoden aivan uskomattomin tuloksin! Uusimmat uutiset olivat kaksipäiväisesta Messukeskuksen koiranäyttelystä Helsingistä, jossa Nessa molempina päivinä ERI 1, SA, PN1, VSP, SERT, CACIB!!! Hienoja tuloksia on niin paljon, että tarkemmin voit lukea tulokset koiranetistä. 


Lady Paw`s Dance Of Joy "Nessa" 9.12.2012

4.11.2012
Hilla ja Dimi mölliTOKOilivat kolmostuloksen Savonlinnassa oman yhdistyksen möllikisoissa. Tulos olisi kuitenkin ollut reippaasti ykköstulos ilman toisen seuraamisen nollautumista lelupalkkaamisen takia!! Myös hyppy meni nollille, mutta eipä sitä hyppäämistä oltu juuri harjoiteltukaan muuta kuin agihyppyjen muodossa. Nyt odottelemaan virallisia kisoja mahdollisesti alkuvuodesta 2013!

Tässä tarkemmat tulokset:

Luoksepäästävyys: 10
Paikallamakaaminen: 10
Seuraaminen kytkettynä: 8
Seuraaminen taluttimetta: 0( Palkkaamisen takia, muuten arvosana olisi ollut 8-10)
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10
Luoksetulo: 10
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9
Estehyppy: 0 (Ei ollut harjoitellut)
Kokonaisvaikutus 9


20.10.2012
Hillan ensimmäiset agilitykisat Ojangossa, ohjaajana Irene Erling, Kiitos!! Ensimmäinen agilityrata tuloksin 5 virhepistettä ja yliaikaa 1,88s sijoitus 6/22. Toisella hyppyradalla neiti oli jo vähän väsyksissä eikä oikein jaksanut keskittyä, joten kieltoja tuli muutamia ja siitä hylkäys. Ylpeä olen pikkuneidin kisauran avauksesta, tästä on hyvä jatkaa.

9.6.2012
Helmin kanssa kilpailtiin TOKOn SM-kisoissa Kuopiossa Savonlinnan palveluskoirayhdistyksen joukkueessa ja tulos oli tälläkertaa AVO2, pist. 150,25. Mukava reissu kuitenkin vaikka ei ihan ykköstulokseen yllettykään.

26.5.2012

Hilla läpäisi luonnetestin Kerimäellä tuloksin 110 pistettä. Tuomarin sanoin pieni suuri koira, jota vie eteenpäin sen taistelutahto ja luottamus ohjaajaansa. Toimintakykyä pikkukoira olisi kaivannut lisää. Luonnetestin tarkemmat tulokset voi lukea Hillan omalta sivulta.

5.5.2012

Parikkalassa ryhmänäyttelyssä Hilla VSP ja viimeinen Suomen muotovalion arvoon tarvittava serti hienon arvostelun kera! Tänään Hillan näyttelyura laitettiin ainakin toistaiseksi tauolle ja pyrimme keskittymään toiminnallisempiin harrastuksiin. Hilla sai myös kesälookin.

28.1.2012

Tottelevaisuukokeet Kuopiossa! Helmi sai vihdoin toivotun ykköstuloksen AVO-luokasta pistein 161, sij. 3/10!! Jippii! Eniten virhepisteitä tuli liikkeestä seiso (5p) jossa koira kyllä pysätyi, mutta koiran luo palatessa kääntyi hieman ohjaajaa päin. Lisäksi ääntely verotti pisteitä monessa liikkeessä, sekä kokonaisvaikutuspisteissä. Tuli sieltä pari kymppiäkin, maahanmenosta ja paikallamakuusta. Todella kiva koepäivä takana ja nyt alkaa kova treeni kohti voittajaluokan koitoksia. Videoita Helmin tokoiluista voi käydä katsomasta galleriasta ->videot

Kävimme samalla reissulla myös katsomassa Ladypaw`s Dance For Good News "Tahvoa" Kuopiossa, missä poika asustelee Sadun ja kissojen kanssa. Kiitos Sadulle koeseurasta ja kuumasta kaffesta varsin hyytävän pakkasessa seisoskelun jälkeen. Tahvo käy myös tokon alkeiskurssia ja opettelee kovasti uusia juttuja! Mukavaa kun Satu jaksat touhuta pojan kanssa!

21.1.2012
Nessa ensimmäisessä KV-näyttelyssään Turussa hienosti ROP-pentu!!

7.1.2012
Ladypaw`s Dance Of Joy "Nessa" pentunäyttelyssä ROP kera hienon arvostelun: "mittasuht. tyypillinen narttu, jolla erinom. suukupuolileima, hyvä purenta, vahva kuono-osa, kallo saa vielä vahvistua, hyvin kulmaut. edestä ja takaa, rodunom. liikunta, hyvälaatuinen karvapeite, runsaat valkoiset merkit, iloinen käytös"
Onnea Mirva ja kaunis Nessa-neiti!

26.11.2011
Helmi kävi kuopiossa TOKOilemassa ja tulos oli tälläkertaa AVO2, 145p, sij. 5/8.. Koe meni muuten varsin mallikkaasti, mutta luoksetulon pysäytys 5 ja liikkeestä seisominen 0. Vaikka ykköstä ei saatu, varsin oli onnistunut koepäivä ja paikkana Musti&Mirri-areena erittäin positiivinen kokemus!

13.11.2011
Ladypaw`s Dance Of Joy "Nessa" näytteli tänään pentujen kauneuskilpailussa (Messukeksuksen pentunäyttely) ja tulos oli vaatimattomasti ROP-pentu hienon arvostelun kera! Myös ryhmäkehässä neitokainen poimittiin upeasti kahdeksan parhaan joukkoon. Hienoa Nessa ja Mirva! Kiitos Mirvalle Nessan esille tuomisesta näyttelyissä.

5.8.2011
Pennut ovat lähteneet uusiin koteihinsa. Vaikka vähän haikeaa onkin, ihanaa että kaikki saivat mahtavat kodit. Kiitos Mirvalle, Sarille & Timolle perheineen, sekä Satulle pentujemme adoptoimisesta ja kaikkea hyvää teille & pikkuisille jatkossa!

13.6.2011
Meille on syntynyt pentuja! 2 vahvaa poikaa ja yksi kaunis tyttö! Synnytys sujui Helmiltä vanhasta muistista ja pennut sekä emä voivat hyvin.


12.6.2011
Hilla, Grey Coats Nimble Lady, oli Joensuun ryhmänäyttelyssä ROP ja sai toisen sertinsä!! Hyvä Hilla!!! <3

12.5.2011
Helmi kävi ultrassa ja pentuja on tulossa! Eläinlääkäri ei luvannut kovin suurta pentuetta, mutta pentuja kuitenkin. Nyt jäämme jännäämään montako pentua Helmille syntyy viikolla 24.

16.04.2011
Pentuja odotetaan syntyvän viikolla 24! Helmi kävi Ayrtonin luona kylässä loppuviikosta. Astutus ei sujunut ihan niin hyvin kuin olisimme toivoneet (siitä huolimatta että molemmat olivat kovin innokkaita eikä mitään muutakaan estettä onnistumiselle olisi pitänyt olla kun uros on astunut aikaisemmin ja nartullakin ollut pentuja), joten päätimme varmistaa onnistumisen Mäntsälän eläinlääkäriasemalla. Ayrton on aivan mahtava ja hellyttävä tapaus tosin nyt kun Helmi oli kylässä ei paljon muuta mielessä nuorella herralla ollutkaan. Täällä odotetaan kyllä kovasti pentuja ja uskon että tästä yhdistelmästä saataisiin ihania lammaskoiria. Lisää noin neljän viikon päästä kun Helmi menee ultrattavaksi.

12.04.2011
Helmistä on lähtenyt verinäyte geenitutkimukseen. Hillasta tarkoitus ottaa myös näyte jossakin vaiheessa kun sattuu sopiva hetki.

08.03.2011
Uudet sivut julkaistu! Sivut vielä hieman keskeneräiset, niitä päivitelläänkin ajan kanssa lisää.

12.11.2010
Hillan lonkka-, kyynär- ja silmätulokset. Lonkat B/C, kyynärät 0/0 (eläinlääkäri kehui 0++), silmät terveet. Myös velipoika Veeti kävi kuvissa samana päivänä tuloksin lonkat B/C, kyynärät 0/1, silmät terveet. Valitettavasti kyynärtulos muuttui kennelliitossa 0/0: sta 0/1.  

5.11.2010
Helmin silmätarkastutulokset tehty ja kaikki erinomaisesti!

5.3.2009
Helmin pennut kaksi poikaa ja tyttö syntyivät! Kaikki ovat pontevia ja hyvinvoivia pienokaisia, jotka syövät kovalla ruokahalulla. Emä Helmi huolehtii pienokaisistaan mallikkaasti. Tyttö "Hilla" jää kotiin kasvamaan.

4.5.2008
Helmi sai Parikkalan ryhmiksestä viimeisen SERTinsä, uusi MVA!

6.4.2008
Helmi sai Varkauden tokokokeesta ykköstuloksen ja näin ollen koulutustunnuksen TK1! Tarkemmat tulokset Helmin omalla sivulla.

5.2.2008
Lonkka- ja kyynärlausunnot tulivat ja kaikki kerrassaan hienosti!
Lonkkanivelet A/A, kyynärnivelet 0/0

15.1.2008
Helmi kävi lonkka- ja kyynärkuvissa ell Jari Ahon vastaanotolla. Nyt jännityksellä odottelemme tuloksia kennelliitosta. Sen verran voinen paljastaa, että jos kaikki menee odotetusti niin emäntä hyppii riemusta tasajalkaa!

18.2.2007
Helmi saavutti Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry:n vuoden nouseva tähti -kilpailussa toisen sijan. Kilpailussa palkittiin vuoden 2006 aikana parhaiten menestyneet pennut näyttelytulosten perusteella.sivujen sisältö © Mari Hartikainen 2011
sivujen ulkoasu © Katja Surakka, Kennel Goldencream´s 2011