Etusivu   Me   Kuulumiset   Koirat   Kissat   Kuvia   Pentulaatikko   Linkit   Ota yhteyttä   Vieraskirja


FIN MVA JV-06 TK1
Grey Coat´s Kissing Lady
"Helmi"


Mistä kaikki alkoi...

Helmi on syntynyt 26. lokakuuta 2005 Lappeenrannassa kasvattajan Ulla Hellmannin luona Crey Coats kotikenneliin. Helmin Virallinen nimi on Crey Coats Kissing Lady ja nimensä mukaisesti neiti onkin oikea pusutyttö! Helmi haettiin meille Ylämyllylle päivälleen 8vk ikäisenä, samana päivänä lähti Helmin äiti Aino synnytyslomaltaan kasvattajan luota takaisin omaan kotiinsa Imatralle. Helmin pentueessa oli Helmin lisäksi tyttö ja poika, eli yhteensä kolme kaunista pentua. Helmi kotiutui hyvin, nukkui yöt alusta asti, kuin pieni enkeli ja söi hyvällä ruokahalulla. Tuhonnut se ei ole pentuaikanaan ehtinyt kuin vähän eteisentapetti sai uutta kuviointia, samoin yhdet korkokengät päätyivät neitokaisen käsittelyssä käyttökelvottomiksi. Silloin tällöin neiti on yllätetty ruokavarkaisissa, mutta aika vähällä on säästytty kuitenkin.

Näyttelyt
Tähän astinen näyttelyura on tuonut neitokaiselle Suomen muotovalion arvon (FIN MVA) sekä JV-06 tittelin Helsingin messuksekuksen voittajanäyttelystä. Lisäksi  Helmi oli vuoden 2007 vanhaenglanninlammaskoirien erikoisnäyttelyn PN2 ja sai varasertin.  Vuonna 2006 Helmi oli erikoisnäyttelyn ROP-pentu. Myös muutama varasert ja useita laatuarvosteluja erinomainen on plakkarissa. 

Tottelevaisuus
Tokokisaura lähti mukavasti liikkeelle kolmella peräkkäisellä ykköstuloksella alokasluokassa. (TK1) Myös BH-koe on aikomuksena suorittaa jossakin välissä ja jatkamme myös tokouraa niin pitkälle kuin ehdimme ennen Helmin eläkkeelle jäämistä. Helmi voitti rotuyhdistyksen vuoden 2008 tokokoira tittelin. Helmi on innokas tokoilija, jonka kanssa on helppo harrastaa. Omaksuu opit nopeasti mutta tarkkana saa olla itse omien eleiden ja treeniensuunnittelun kanssa sillä oppii myös virheelliset suoritukset todella nopeasti. Niinpä harjoitellessamme pyrimmekin onnistuneisiin intensiivisiin hyvin suunniteltuihin harjoituksiin. Helmi on helppo motivoida tekemään ja se suorastaan rakastaa kaikkea tekemistä yhdessä! Virtaa tältä tytöltä ei puutu.

Kiitokset
Tässä kohtaa haluan kiitää kasvattajaa Ullaa saada omistaa tämä upea ja mitä mahtavin harrastuskoira!! Ulla olet ollut meille hyvä tietokirja monissa vastaantulleissa kysymyksissä ja useaan otteeseen todettu että ainut ihminen, jolle Helmi "nauraa" kirjaimellisesti ollessaan niin iloinen jokaisella jälleennäkemisellä. Kiitos myös mahdollisuudesta saada kasvattaa pentueesi meillä kotona, siitäkin olen sanoinkuvaamattoman kiitollinen. Toivottavasti yhteydenpito jatkuu edelleen ja tapaamme jatkossakin yhteisissä tapahtumissa ja vierailuilla muuten vaan. Toinen tärkeä henkilö jonka Helmi muistaa pentuajoiltansa on Helmin emän Ainon ( FI & LV CH & LVW-03 Grey Coats Classical Lady)omistaja Tarja. Tarjan Luona Helmi on ollut parhaassa mahdollisessa hoidossa ja on ollut upeata huomata kuinka paljon yhtäläisyyksiä näiden kahden iloisen Ladyn luonteista löytyy.

Perustietoja
Syntynyt 26.10.2005
Lonkat (HD) A/A
Kyynärät (ED) 0/0
Silmät terveet

Tummanruskeat silmät, leikkaava purenta

Helmi jalostustietokannassa
            Helmin tuloksia

Sukutaulu
FIN MVA
REATA'S HEAVEN'S CHOICE 
SLOV CH D JCH
ZECRETZORO A.D. ELBE-URSTROMTAL
BW96 EUW96 INT CH DK CH D CH FIN CH NL CH LUX CH BEL CH F CH
STONEBROOK CALIFORNIA BREEZE
XMASWISH A.D. ELBE-URSTROMTAL
EJGCH HU CH INT CH DK CH S CH LUX JCH
REATA'S AVANTGARDE
EU CH CILE CH INT CH GB CH HU CH SVK CH LUX CH ITA CH CRO CH
LAMEDAZOTTEL HIGH'N MIGHTY
CILE CH GB CH SVK CH INT CH LUX CH HU CH EU CH
LAMEDAZOTTEL KISS ME QUICK
LTUV-03 FIN MVA
GREY COATS CLASSICAL LADY 
PZJSG-94 FIN MVA EST MVA KANS MVA LV MVA RUS MVA
GREY COATS LATINLOVER
EST MVA FIN MVA V-93 PLSG-93 PZSG-93 ESTV-94 KANS MVA GREY COATS AFTER THE KING 
FIN MVA EST MVA
AIR MAIL AUS DEM ELBE-URSTROMTAL
ESTV-00 EUJV-00 PL&PZJV-00 PMV-01 FIN MVA EST MVA LTUV-02 ESTV-02 KANS MVA RUS MVA
GREY COATS ZELDA LADYLIKE 
AM MVA CAN MVA FIN MVA RUS MVA EST MVA LV MVA ESTV-00 KANS MVA LTU MVA
LADYKIN'S JUSTA CRACKERJACK 
BIZZEEBOOTS PIECE OF CAKE

 


sivujen sisältö © Mari Hartikainen 2011
sivujen ulkoasu © Katja Surakka, Kennel Goldencream´s 2011